Kik vagyunk?

 • Újonnan induló társaság, amely szívesen segít Önnek elintézni azt, amire szüksége van, hogy elégedett lehessen.
 • Fiatal, profi csapat, akik itt vannak az Ön számára, és a legjobb, legelőnyösebb szolgáltatásokat kínálják Önnek.

 

Cégalapítás

A cégalapítás olyan folyamat, amely számos vállalati dokumentum előkészítését és néhány hivatal további meglátogatását igényli.

Örülünk, hogy a cégalapítási szolgáltatásunk mellett döntött.

Podnikateľské poradenstvo

 

A kezdőknek, ahogy minden más vállalkozónak is, társasági székhelyet biztosítunk. Amennyiben mi biztosítunk székhelyet a társaságának, az jelentős megtakarítást jelent önnek, az irodai helyiségek magas bérleti díjához viszonyítva. A társasági székhely szolgáltatást általában azok a cégek hozzák létre ilyen módon, akiknek a munkájukhoz nincs szükség saját irodára – otthonról dolgoznak, vagy a munkájukat közvetlen az ügyfeleiknél végzik.

Legyen problémamentes a társaságalapítása! Önnek csak alá kell írnia a közjegyzőnél a dokumentumokat. Mi minden mást elintézünk. Kidolgozzuk Ön helyett az összes szükséges dokumentumot az s.r.o. (kft), vagy egyéb üzleti forma megalapítására. Elvégezzük Ön helyett a vállalkozásának a létrehozását a vállalkozási hivatalban, elintézzük a társasága bejegyzését a cégnyilvántartásba és minden más szükséges nyilvántartásba. Kerülje el a felesleges hibákat, és ne vesztegesse a drága idejét, és hagyja a cége megalapítását a specialistáinkra, rendkívüli kiadások nélkül. A társaságunk célja az s.r.o (kft), és egyéb jogi formák professzionális, diszkrét, és gyors megalapítása, valamint a ready-made társaságok azonnali eladása is.

 •  Szakmai konzultációt biztosítunk Önnek, tanácsot adunk a vállalkozása tárgyával kapcsolatban.
 • Kidolgozzuk az összes szükséges szerződést, és egyéb jogi dokumentációt.
 • Elintézzük a vállalkozási levelezést, a bélyegekkel együtt.
 • Benyújtjuk a kérelmet a társaság a kereskedelmi nyilvántartásba történő bejegyzésére.
 • Megtérítjük a törvény által megkövetelt bírósági illetéket.
 • Az Ön igényei szerint bejegyezzük a társaságot az adóhatóságnál, a jövedelemadó-fizetés céljaira stb.

 

Korlátolt felelősségű társaság létrehozása

A korlátolt felelősségű társaság, a vállalkozás egyik leggyakoribb és legkedveltebb formája Szlovákiában. Maga az s.r.o. (kft) létrehozása viszonylag egyszerű dolog, de ugyanakkor komplikált jogi probléma. Ha el akarja kerülni a felesleges akadályokat, használja ki a társaságunk által kínált professzionális szolgáltatásokat.

Vállalkozási tanácsadás

 

Változások az s.r.o. (Kft)-ben, az üzletrész átvitele

Ez az első látásra egyszerű folyamat számos esetben sokkal bonyolultabb, mint egy új társaság létrehozása. Bízza ránk a változtatásait, és mi gondoskodunk arról, hogy elkerülje a komplikációkat.

A társaság likvidálása

Ha valamilyen okból úgy döntött, hogy befejezi a vállalkozási tevékenységét, szóba jöhet a társaság megszüntetése. A társaságot törölni kell a kereskedelmi nyilvántartásból, mert a gazdasági tevékenység szüneteltetése, vagy el nem végzése esetén is teljesíteni kell a törvényes kötelezettségeket, a közigazgatási és állami szervek felé.

A külföldiek tartózkodása a Szlovák Köztársaság területén

 • Átmeneti
 • Állandó
 • Tolerált

Ideiglenes tartózkodás

Az ideiglenes tartózkodási engedély feljogosítja a külföldieket arra, hogy a Szlovák Köztársaság területén tartózkodjanak, külföldre utazzanak és visszatérjenek a Szlovák Köztársaság területére, azon az időszakon belül, amennyi időre a rendőrség megadta az ideiglenes tartózkodási engedélyt. Az ideiglenes tartózkodási engedély nem vonatkozik azon külföldire, akinek kiadták a külföldön élő Szlovák tanúsítványt.

 

Az ideiglenes tartózkodási engedély egy meghatározott célra vonatkozik. Ha a külföldi személy más tevékenységet akar elvégezni, mint amilyenre az engedélye szól, új engedélyezési kérvényt kell beadnia az ideiglenes tartózkodásra, hacsak a külföldiek tartózkodásáról szóló törvény nem határoz másképp.

 

A külföldi, aki ideiglenes tartózkodási engedéllyel rendelkezik vállalkozás, munkavállalás, meghatározott tevékenység, családegyesítés céljából, valamint a szolgálati kötelezettség teljesítésére a fegyveres erők polgári alkalmazottjaként, az ideiglenes tartózkodás alatt tanulhat is.

Vállalkozási tanácsadás

Miről informáljuk Önöket?

 • Tartózkodás (a tartózkodás típusa és feltétele Szlovákiában, az ideiglenes és állandó tartózkodási engedély lebonyolításánál, vízumrendszer és hasonlók)
 • Foglalkoztatás (eljárás az alkalmazás megszerzéséhez, vagy az alkalmazási engedély meghosszabbításához, munkaviszony, munkaszerződés és hasonlók)
 • Vállalkozás (a vállalkozás típusai és feltételei Szlovákiában, eljárás a vállalkozás elkezdésekor és hasonlók)
 • Család (családegyesítés, házasságkötés és hasonlók)
 • Lakás (a tartózkodási hely bejelentése, ingatlan tulajdon, lakásbérlés és hasonlók)
 • Egészségügyi ellátás és egészségbiztosítás
 • Társadalombiztosítás (betegbiztosítás és nyugdíjbiztosítás, szociális segítség, segély és hasonlók)
 • Oktatás (jogosultság az oktatáshoz, az iskolai végzettség elismerése, honosítás és hasonlók).

Egyéb szolgáltatások

 • Itt vagyunk Önnek akkor is, ha nem fizető ügyfeleik vannak, segítséget nyújtunk a követeléseik területén is.
 • Megbízható könyvelési irodát közvetítünk Önöknek, és tanácsot adunk az ügyeiben.

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Tárgy

  Üzenet

  Forrás képeket:1,2,3,4

   

  Show Buttons
  Hide Buttons